Geile loesje langs achter geneukt

, richtte ik me opnieuw tot mijn publiek. Antje hoefde ik niks te vragen. Ze tongden elkaar over en langs de tepel heen. Mmmmmmmm Nou dames, ik moet jullie gelukwensen hoor, zei ik toen ons liefdeskluwen zich had ontrafeld. Ze duwde de eikel plagerig tegen mijn kutlippen aan, slechts het tipje naar binnen schuivend en dan weer naar buiten trekkend. Thuisontvangst van 55 euro per uur. We maakten ons los, verwijderde de dildos en ontdeden ons van de laatste kledijstukken, kousen, jarretels en in Adèles geval de visnetbody. Dat deed haar orgasme eindelijke doorbreken Ooooh ik kom klaar oo mijn kutje voelt toch zo goed wat voel i!

Als ze de benen dicht had lagen de gladde lipjes braafjes tegen mekaar aan, schattig gewoonweg, maar als ze zich opende. Bij mij ben je aan het goede adres als je lekker verwend wil worden er is veel mogelijk. Uit mijn lingeriekoffertje gooide ik haar een paar zwarte kousen met brede kanten band toe en een zwart latexsetje, dat bestond uit bh, slip en jarretelgordel. Een handige overgang vond ik van mezelf, terwijl ik mijn tweede koffertje openklapte, waarin een ruim aanbod seksspeeltjes was uitgestald : vibrators, dildos, massagestaven, liefdesvlinders, voorbindpenissen, anaalpluggen, voor elk wat wils. Wie heeft na al dit nog nood aan een vent, zei Adèle toen Loes kreten waren weggestorven. Ik praatte rustig over haar verlegenheid heen.

Ik leek ook ouder dan ik was, wat mijn geloofwaardigheid enkel ten goede kon komen. Naar Adèles zeggen bij ons contacttelefoontje was het al een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. Toe toe, brulde ik het uit, aaah eindelijk ik kom hemeltje toch ik kom wat fijn toch ooooh mmmmmm. Weergave niet mailen of smssen Geile Kusjes. Ooooo jaaaaa ik ben er ik ben er ja toch god het is zo zalig ik kom klaar met mijn kut mijn kont mijn klit. Ik wil me goed voelen in mijn lijf, met al mijn zintuigen leven en dat doe ik nog altijd het meest intens al neukend. Toe vinger mekaar, geilde Loes.

...

Keiharde gratis lekker geile wijven

Een geile vrouw likkend klaarkomen